Viering Johannescentrumgemeente Utrecht

Zondag 16 juli 2017

Het thema van deze viering gaat over de gelijkenis van het zaad en de zaaier, Mattheus 13:1-9 en 18-23.
De Johannescentrumgemeente
collecteert regelmatig voor onze stichting. Na afloop van de dienst vertelt onze voorzitter Nabil Sahhar over het werk van onze stichting.

Onze stichting maar ook de docenten van de school die we steunen, zaaien, maar dan is er geldgebrek, of er is extra harde onderdrukking, of er vallen traangasgranaten, of een ouder of broer of zus wordt gevangen genomen, etc etc. Soms lijkt het goed te gaan met een kind en wordt hij toch, als hij opgroeit, verstikt door de omstandigheden. Maar soms werkt het wel, onze inspanning en kan een kind verder, leeft het op, komen zijn talenten aan bod, vindt hij vrede in zichzelf.